In de Workshop NU IK draait het om jou 

Je krijgt meer inzicht in je onderbewustzijn en je persoonlijke groei. We gaan met jouw  oude gewoontes en emotionele blokkades aan de slag. Je herkent ze, je erkent ze en je ruimt ze waar nodig-op.

In de NU IK workshop werken we met ervaringsoefeningen. Ik geloof namelijk dat juist een ervaring raakt, binnenkomt en een deel van jou wordt. Daarom werken we met een bordspel waarbij jij samen met anderen op zoek gaat naar antwoorden op vragen die je hebt over jezelf in jouw leven. Je komt in contact met je innerlijke drijfveren, angsten, verlangens en belemmeringen. Een krachtig instrument om je te laten beleven en ervaren, waardoor jouw mind & mood meer in balans komen. 

Na deze workshop bied ik je de mogelijkheid om individueel je verder te ontwikkelen door onder andere video-analyse, gericht lichaamswerk en systemisch werken.

NU-IK is een workshop van een of twee dagen en geeft je inzicht in je vraagstuk van dit moment. Je stelt vooraf je doel en krijgt feedback en  inzicht in jezelf. 

Spelen vanuit een heldere vraag

Het spel is een tool die ik onder andere gebruik bij NU-IK traject. De workshop krijgt zo de vorm van een spel, als een krachtig instrument om je op een andere manier inzicht te geven in jezelf, jouw keuzes, je doelen, dromen, passie. Je bepaalt vooraf je trainingsdoel. Tijdens de training ga je op pad en krijg je onderweg meer inzicht ; ze spiegelen je.

Resultaat

Het helpt je om wezenlijk bij jezelf te komen, zelf inzicht te krijgen in je beslissingen en ruimte te maken voor je mogelijkheden. Je krijgt meer energie en vertrouwen om je doelen te verwezenlijken. De training geeft je o.a. inspiratie, energie en innerlijke rust.

 Als procesbegeleider zal ik je steunen, uitdagen en aanmoedigen om zo het beste uit jezelf te halen en te kunnen gebruiken in je dagelijks leven.

Aan de hand van de processen van deelnemers pas ik de visualisaties & energiewerk aan. We zullen zowel fysiek als Mentaal bezig zijn.
We bespreken het follow-up gesprek paar weken na de workshop. We bekijken wat de workshop voor je heeft gebracht in je dagelijks leven, wat misschien nog lastig is en wat je in de toekomst wilt doen. 

Je kunt de NU IK workshop meerdere keren volgen: elke keer met een andere insteek of vraag.

Praktische gegevens

We werken in een groep met maximaal vier deelnemers.
We starten om 9.30 uur-16.30 uur of van 14.00 uur-22.00 uur. Deze wordt doorgaans  gehouden in het Jagershuisje op het prachtige landgoed Bleijendijk in de Brabantse plaats Vught.

De tweedaagse workshop start rond 16.00 uur en eindigt 16.00 uur op de volgende dag. We slapen dan in de Charlotte Elisabeth Hoeve op het Landgoed Bleijendijk, waar je alle ruimte voor jezelf hebt en ook privacy  hoog het vaandel staat.

Soms wordt ik door een collega geassisteerd. Het betreft Mirjam de Boer  of Cornelia Reimerink. Wil je meer over hun weten ? Zie onder het kopje Kitty  op deze website.

Kijk voor data en locatie bij agenda.

Nieuwsgierig ?

Onder het kopje ervaringen kun je verhalen lezen van personen die al eerder bijvoorbeeld een Nu Ik workshop hebben gedaan. 

Heb je vragen bel of mail mij gerust !

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik