Inner Travel

Inner Travel is een pelgrimstocht naar je kern
Je eigen legende waarmaken is de enige verplichting van de mens, schreef Paolo Coelho in zijn boek De alchemist. In de training Inner Travel maak je tijd en ruimte om stil te staan bij jouw reis en legende. Je onderzoekt waar je nu staat in je leven en krijgt inzicht in wat je werkelijk drijft. De training geeft je handvatten om meer vanuit jouw kern te leven.

workshop vanuit filosofie van Jung
Inner Travel is een speelse en krachtige training waarin je stilstaat bij je eigen levensweg en stappen zet tot verandering. We werken met een speelbord, pionnen en dobbelstenen, maar feitelijk zet je daarmee bewuste stappen in een diepgaand veranderingsproces. Het gedachtegoed van de Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung ligt aan  dit spel ten grondslag en richt zich op je onder bewuste.

Op pad langs 4 elementen
Bij Inner Travel bepaal je van tevoren een persoonlijke vraag waarmee je het spel wilt spelen. Vaak is dit een levensvraag waarin je inzicht wilt krijgen, maar het kan ook over een gewenste situatie gaan. Is je vraag helder, dan ga je samen met de andere spelers op pad. Je stapt het spel binnen als een ‘pelgrim’ en doorloopt een tocht van 1.000 kilometer. Tijdens deze tocht kom je onderweg van alles tegen, zoals inzichten, persoonlijke kwaliteiten en oude valkuilen. Je doorkruist de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Individuele intake en begeleiden
Eerst heb je een individueel intakegesprek. In dit gesprek staan we ook stil bij je persoonlijke vraag voor de training. De helderheid van je vraag bepaalt namelijk hoe helder de antwoorden uit het spel zullen zijn. Hierbij maken we gebruik van de individuatietest. Dit instrument geeft onder meer inzicht in je kwaliteiten en je onbewuste drijfveren. In deze training werk ik intensief samen met een collega. We begeleiden het spelverloop, stellen verhelderende vragen en ondersteunen en stimuleren je bij het zetten van je stappen.

Praktische gegevens
Aan iedere training kunnen vier tot zes deelnemers meedoen. De training begint om 19.00 uur en eindigt de volgende dag omstreeks 17.00 uur. Je eet en slaapt op de prachtige locatie Charlotte Elisabeth Hoeve op het Landgoed Bleijendijk in Vught, waar je een kamer voor jezelf hebt of kunt delen met iemand anders. Kijk voor de data en locatie bij agenda.

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik