Ervaringen van deelnemers

 

De eerste afspraak die we hadden was een kennismaking om te horen wat je nu precies doet, dit was mij totaal niet bekend. Wat ik wel wist is dat je een enorm lieve, dappere en zorgzame moeder bent. Ik kende je persoonlijk en durfde daarom de stap te zetten om in gesprek te gaan. Het gesprek wat we hadden was verhelderend maar nog steeds wist ik niet precies wat me te wachten stond, maar dat er was moest veranderen met mezelf wist ik wel. Geen controle meer over mijn eigen lichaam en continue maar blijven piekeren dat brak me op. Ik was letterlijk uitgeput en de verbinding met mezelf kwijt. Het was super confronterend en pijnlijk om mijn eigen video terug te zien met de inzichten die jij me gaf. Dat er zoveel te lezen was aan mijn hele lichaam, wist ik niet waar ik echt van ben geschrokken. Op dat moment wist ik dat ik heel snel wat moest gaan doen om dit op te lossen. Met de sessies die we deden hebben we letterlijk oude bevindingen/besluiten en overtuigingen opgehaald en nieuwe gemaakt. Na een aantal sessies werd ik beetje bij beetje echt mezelf. Tijdens de sessies was je altijd een luisterend oor, stelde voor mijn op dat moment soms hele ingewikkelde vragen, zag precies wat er aan de hand was zonder soms ook maar iets te zeggen. Je gaf me heel veel inzichten en hielp me de regie van mijn leven weer in eigen handen te nemen. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb mogen ervaren, daar ben ik je echt dankbaar voor. Mijn balans in voelen en denken is weer in evenwicht. Ik heb weer verbinding met mezelf.

Hiervoor wil ik je heel erg bedanken!
Als iemand zou twijfelen om je te contacten, zou ik zeggen DOEN !!

HRM medewerkster, 25 jaar

Na de enorm goede ervaring die mijn moeder bij Kitty heeft gehad, besloot ik het afgelopen jaar zelf een video analyse in te plannen met Kitty. Zó bijzonder hoeveel dat liet zien over mij, de relaties met de mensen om me heen en het feit dat ik nog zoekende was naar een doel in het leven.

Na deze eerste sessie, heb ik een aantal vervolgsessies gehad waarbij de focus lag op het onderbewuste. In deze sessies werd ik als het ware ‘schoongemaakt’, en in combinatie met het inner child working, heeft alles me een hoop inzicht gegeven: waar komen bepaalde patronen of gevoelens vandaan? Hoe kan ik daar in de toekomst mee omgaan? Dat mijn moeder er al was geweest maakte het misschien wel extra bijzonder, omdat duidelijk werd hoe bepaalde standpunten en gedragingen van generatie op generatie over worden gegeven. Belangrijke cirkels werden daardoor als het ware doorbroken. Kitty’s begeleiding is warm, vertrouwd en hartelijk. Je mag er zijn, alle gedachten en gevoelens zijn welkom – en dat voel je.

Het resultaat: bewuster van gevoel, makkelijker eigen keuzes maken, energieker door het leven gaan en hierdoor uiteindelijk een mooie, nieuwe baan gevonden waar ik goed op mijn plek zit!

Receptioniste / Manager on Duty, 24 jaar

Als ik wat zou moeten vertellen over mijn ervaringen met Kitty dan is het eerste woord wat in me op komt; verbazingwekkend. Wat ik wilde bereiken met de sessies is weer terug komen naar de oude ik die ik ooit was. Vrolijk en enthousiast maar vooral open over mijn gevoelens. Het kan niet altijd goed met je gaan, en dat wilde ik ook laten zien.


Toen ik begon aan de video analyse was ik bang dat er op mijn beelden weinig ‘lekken’ te zien waren. Ik ben natuurlijk pas 19 jaar en dacht dat ik nog niet veel problemen kon hebben. ‘Je bent nog jong’ word er tenslotte altijd gezegd.
Maar toen ik de beelden te zien kreeg was ik toch verbaasd om te zien hoe veel verschil er zat tussen de linker en rechter kant van mijn gezicht. Maar ook de bewegingen die ik constant maakte, waar allerlei verschillende redenen achter zaten.
Vervolgens ging ik toch nog met ongeloof beginnen aan de sessies, hoe kan je onderbewust zijn nu worden schoongemaakt zonder dat je zelf inzicht hebt over wat er met je aan de hand is. Maar na dat ik 5 sessies had gehad kwam ik voor een laatste ontmoeting terug bij Kitty en zouden we opnieuw gaan filmen. Dit is wat mij het meest heeft geraakt van alle sessies. Ik schrijf dit ook direct na mijn laatste sessie omdat ik mijn ervaring graag wil delen. Bij de laatste ontmoeting gingen we natuurlijk weer een video maken om het verschil te bekijken. En WAUW! Wat een verschil. Ineens zat daar echt een volwassen meid. Ten op zichten van de eerste beelden leek ik wel drie jaar ouder. Maar misschien wel het belangrijkst, je kon zien dat ik me kwetsbaar op stelde en dat is juist wat me zo krachtig maakte en weer helemaal de oude ik.


Maar buiten dat de sessies hielpen is het vooral belangrijk dat je je op je gemakt voelt. Dat kan eigenlijk niet anders bij Kitty. Er wordt zo goed naar je geluisterd en alle sessies worden aangepast op jou persoonlijkheid. Zo hebben Kitty en ik veel met kleuren gewerkt omdat ik vaak visueel denk. Kitty is een prachtmens en ik vind heel fijn dat ik door haar geholpen ben. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en wil Kitty heel erg bedanken dat ik weer ben wie ik wilde zijn. En zo als ze zelf zei: ‘Weer klaar ben om de weide wereld in te gaan.’

Dankjewel Kitty!

De video-analyse van Kitty was een verhelderende ervaring. Het heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven en ik zou het iedereen aanraden. De zachte persoonlijkheid van Kitty is heel aangenaam maar toch dwaalt ze niet af en stuurt ze het gesprek om het zo verrijkend mogelijk te houden.

Redactrice en chef chez Sanoma Regional Belgium  C.Sterno 

In de periode van werkeloos zijn en vechtend met m’n gezin voor het leven van zoontje met Leukemie was ik helemaal de weg kwijt. Alles was me te veel en ik dreigde nog meer kwijt te raken dan me lief was. De medisch maatschappelijke dienst stelde een NU !K training voor waarbij ik enkel mijzelf even op de eerste plaats zet. Dat was hard nodig want op de manier zoals ik me voelde kon ik weinig betekenen voor mijn zieke zoon en weinig steun en liefde geven aan mijn vrouw en andere zoontje. Laat staan dat ik zelf verder kwam.

Het moment waarbij ik tijdens een tweede sollicitatieronde een volledige black-out had besefte ik dat het echt tijd was om tot actie over te gaan en ik eerst mijzelf op de rit moest gaan krijgen.
Na mijn aanmelding kon ik al rap terecht voor een eerste kennismaking met Kitty. De NU !K training was in Vught op een schitterende locatie in de bossen. Die dag zal me altijd bijblijven, wat een verandering in je bestaan. Geweldig, leuk, moeilijk, ontspannen, leerzaam en emotioneel tegelijk. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf even kwijt is.

Naast de NU !K training heeft Kitty ook een videoanalyse gedaan. Wat raar om te zien dat je ene kant van je gezicht anders is als de andere kant. Emotie en Ratio, links en rechts. Er is zo veel uit te halen en het maakt je bewust van je uitstraling wat van wat anderen van je zien.
En dan de mat-sessies, in je onderbewustzijn terug naar dat moment waarop je een besluit hebt genomen. Een besluit die je genomen hebt maar die je nu in het dagelijkse leven belemmert verder te komen. Dat leverde mij zo veel nieuwe inzichten en een veel betere bewustwording op. Het heeft me allemaal goed gedaan.

 Momenteel alles onder controle, leuke baan, zoon volledig hersteld, een echte happy family. Ik sta nu meer in het leven en ben heel erg bewust van mijn gevoelen en gedachten. Natuurlijk zijn er zo nu en dan onzekerheden en garanties in het leven zijn er niet. Maar een ding is zeker, als t me echt weer te veel wordt weet ik dat ik bij Kitty weer aanklop en zij mij met open armen ontvangt. Wat een lief mens.

Er is zo veel meer uit jezelf te halen en dit alles heeft mij weer op de been gebracht. Met dank aan Kitty en de medisch maatschappelijke dienst die mij van haar op de hoogte heeft bracht.

Manager, 40 jaar, Richard

Door Kitty heb ik gevoeld om weer bij mijn gevoel te komen.
Verbinding maken met anderen maar vooral ook met mezelf. Een niet meer weg te denken aspect in mijn leven…een verrijking.
Dankjewel Kitty!!!

Casemanager, 44 jaar, C. Herijgers

Lieve Kitty:

Toen ik bij je kwam was ik een gebroken man van 49 jaar, werkzaam als gezagvoerder op een patrouillevaartuig bij Rijkswaterstaat. Ik wist me geen raad meer en had met jou een afspraak gemaakt voor een videoanalyse.

Na deze analyse vroeg je mij wat ik aan mijzelf kon zien en wat mij opviel was dat er verschil was in de rechter en linkerzijde van mijn gezicht.

Het gevoel en ratio zaten niet goed. Je had mij uitgenodigd om een aantal mat-sessie’s te doen, na de tweede videoanalyse die vijf mat-sessie’s later was, liet je mij de oude en nieuwe foto’s bekijken.

Ik was er vijf jaar jonger uit gaan zien en keek weer vrolijk, Lieve Kitty je had mij weer iets terug gegeven wat ik al een lange tijd kwijt was, mijn gevoel. Met jou lieve wijzen van toenadering, had jij mij weer het vertrouwen in mezelf gegeven, je vroeg mij naar mijn gevoelens, ik heb dit toen voor je opgeschreven.

Het gaat goed me, ik heb er weer lol in en denk weer helder, er is een doel. Er is weer vertrouwen, Liefde en geven om. Ik kan beter luisteren en daardoor samen werken. Het gevoel is terug en zit weer waar het hoort te zitten. Het is me gelukt om mijn zwakte te tonen waardoor ik ook mijn sterkte laat zien. Dat ik mij open stel en zo aangevallen zou kunnen worden. Ik van mijn fouten hou en er zo van kan leren. Ik ben er achter dat er meerderen opties zijn waar ik mijn kracht uit kan halen.

Nogmaals Kitty, ik kan je hiervoor niet genoeg bedanken.

Rijkswaterstaat B.de Vries 

Ervaring met workshop Nu-Ik

Onlangs heb ik bij Kitty de workshop NU IK gedaan. Het was voor mij een zeer waardevolle dag. De sfeer was respectvol, en open. De aandacht en zorg voor ons vond ik hartverwarmend. Ik heb me erg gezien en gehoord gevoeld. De gerichte intake en evaluatie typeren de zorg voor het proces.
De indeling van de dag vond ik afwisselend. Heel zinvol om iets tastbaars te hebben. De locatie is inspirerend. Het spelen van het levensspel heb ik ervaren als een levendige, zeer toegankelijke manier om alle facetten van het mens-zijn aan de orde te laten komen.

Lieve Kitty,Bedankt voor je enorm goede begeleiding. Je hebt veel inzicht, zegt zinvolle dingen, bent warm, betrokken
en veilig.

 verpleegkundige, Stefanie

 

Rust en inzicht keren terug. Leven en bezig zijn gaan bij mij hand in hand. 

Toch merkte ik aan mezelf dat het tijd werd om naar de binnenkant te kijken, want onbewust liep ik tegen een aantal zaken aan. Kitty gebeld en ingeschreven voor de workshop Nu-Ik. Na de individuele intake heb ik mijn doel bepaald waar ik die dag aan zou gaan werken. Direct bleek dat door de individuele intakes Kitty een groep had samengesteld waarbinnen direct een klik ontstond. Mijn dag zou in het teken staan van mijn verbindingen, vaderschap en zachtheid. In alle openheid, kwetsbaarheid en hartelijkheid werd de dag door lopen voor mij.De betrokkenheid van ieder was heel bijzonder en groot.

Het coachen van Kitty was to the point en sturend.

Commercial Manager, man

Lieve Kitty.

Wat ben jij een topper! Een ontzettend lieve kundige mensenliefhebber. Jouw liefde is de troef, waardoor je mensen raakt en tot elkaar brengt !

Docent, Paula

“Nu-ik”. Met name nieuwsgierigheid maakte dat ik deel wilde nemen aan een “Nu-ik” bijeenkomst; ook had ik de vraag: ‘wie ben ik eigenlijk echt’. Beseffend dat ik vaak keuzen maakte / gemaakt had vanuit ‘dat wat goed was’. “Nu-ik” geeft geen concrete antwoorden. Dat wat je meemaakt is zoals alles: analoog. Dat wat in beweging komt ,Meedoen met het spel is een geweldig mooie ervaring. Eerst doen en dan naproeven.

Moeder, Erna 

Door de sterke schaalvergroting in de verzekeringsbranche ben ik de passie in mijn werk aan het kwijtraken. Maar zekerheden opgeven doe je ook niet zomaar in deze levensfase en economisch onzekere tijd. Dit gevoel van “gevangenschap” was voor mij aanleiding om mee te doen aan de workshop Nu-ik. Het was voor mij een heel bijzondere en waardevolle ervaring. Ik kan verder met de inzichten die ik die dag heb gekregen. Dank je wel Kitty voor jouw passie!

Management, Jeanette

Deze zomer heb ik voor de tweede keer Nu-Ik gevolgd bij Kitty.

Het spel wordt gelukkig geleid door Kitty, waardoor je je helemaal kunt overgeven. Die overgave aan het bezig zijn met je innerlijk heb ik ervaren als een verrijking. In het dagelijks leven gun ik dat mijzelf eigenlijk niet door drukte, drukte, drukte. Maar wat een geluk dat Kitty en haar workshops bestaan. De ontmoetingen met de andere deelnemers vond ik heel bijzonder en fijn. Je voelt verbondenheid, solidariteit, je deelt verdrietige momenten en blijdschap. Deze dag brengt je dichter bij wat je diep van binnen in je leven eigenlijk wilt.

En Kitty is gewoon geweldig, ze is heel integer, lief en weet je op het juiste moment te leiden. Knap hoor. Het was zeker niet mijn laatste workshop.

Maatschappelijk werk ziekenhuis, Miria

Nou Kitty, wat zal ik schrijven? Na 1 keer wil je meer, net chocolade.Nu zonder gein, mijn eerste kennismaking met Kitty was tijdens het intakegesprek en meteen al voelde ik de klik. Ze wist heel goed te verwoorden wat ik eigenlijk wilde zeggen. Ik keek uit naar de dag van Nu-Ik en had er echt zin in. 20 januari was het zover en de dag vloog voorbij, een dag die niet lang genoeg kon duren. Een dag waarin je helemaal open en eerlijk kan en mag zijn. Het heeft mij goed gedaan en ik kan het een ieder aanraden die Nu echt even tijd voor zich zelf nodig heeft.

Gewoon Doen!

Ik denk soms wel eens met heimwee terug aan die mooie zomerdag in juli waarop m’n Nu-Ik dag plaats vond. Alhoewel, is het wel een spel? Geen winnaars en verliezers, maar Levens in hun eigen tempo. Ruimte voor kwetsbaarheid en inzichten en perspectieven van de medespelers. Ruimte om puur mezelf te zijn. Het heeft me veel gebracht & ’t zit in mijn rugzak, als gids, voor onderweg. Dankjewel voor je geweldige & warme begeleiding. Je bleef aandachtig bij ieders queeste. Mooi. Ik kijk eigenlijk ook wel uit naar een heeel lang Nu-Ik Weekend… schrijf me maar in. 🙂

Veel warms,

AV Edit-Vormgeving-Voice-over,   Gretel

Kitty, Ik heb echt twee heel mooie NU IK dagen gehad! 

En inderdaad, ik voel het nog steeds naresoneren in mijn lijf en mijn leven. Moe, blij, geïnspireerd, maar ook wel verward en wat zoekend. Voor mij was heel bijzonder die Avatar” het Compassieproject” meditatie die voor mij gedaan werd. Het gevoel dat ik verbonden was, heel diep met jullie en daarmee met alle vrouwen op de wereld. Dat heeft me zo’n diepe verbinding gegeven met de aarde, zo’n basale zekerheid. Wat een fantastische vrouwen!!! En wat een prachtig liefdevol spel. Je weet er echt met jouw energie een heel warme, rijke ervaring van te maken. Je creatieve stuk daarin, maar ook je vaste hand die het overzicht houdt, en op natuurlijke manier de leiding neemt. Ik zou zo weer willen, maar laat dit even lekker na- en uitsudderen. Ik voel dat dat nog tijd nodig heeft, en dat het zijn uitwerking gaat hebben….

De workshop Nu-Ik 1 en 2 hebben mij veel gebracht. De tweede workshop Nu-Ik maakte het voor mij volledig; de eerste Nu-Ik was eigenlijk een aanzet voor de tweede. Doordat het spel op zich bekend was ging ik sneller de diepte in. Het intakegesprek vooraf heb ik als zeer zinvol ervaren; op de dag zelf kom je sneller bij je kern. Het na-gesprek ( na een week of twee) zorgt voor een goede afsluiting.
De twee dagen heb ik als een cadeautje aan mezelf ervaren en hebben mij geholpen steeds meer de dingen te doen die ik graag wil doen en zijn een volgend stapje in mijn verdere ontwikkeling. Dit alles in een fijne sfeer, inspirerende ruimte en dat alles met liefdevolle aandacht begeleid.

Maatschappelijk werk kinderbescherming, Lisette

Dat Inner Travel mijn pad kruiste is geen toeval (immers toeval bestaat niet) en kwam op het juiste moment voor mijn persoonlijke koersbepaling.

Mijn motto zoals ik dat tijdens het weekend heb verwoord luidde en luidt nog steeds; Ik bepaal mijn eigen koers, ik leef in het nu en handel meer vanuit mijn gevoel en intuitie! We zijn de eerste nacht lang doorgegaan met het spel en het delen van ervaringen en emoties, zowel mooie als pijnlijke. De volgende ochtend weer vroeg op en vroeg ik me af wat kan deze ochtend nog toevoegen? Al snel bleek dat we de draad van de avond/nacht tevoren snel hadden opgepakt en ook mijn persoonlijke reis opnieuw werd verdiept. Onvoorstelbaar hoe makkelijk je weer terug bent en verder kan gaan met jezelf ontwikkelen, feed back krijgen en feed back geven.
In het weekend zijn er deuren in mij open gegaan en heb ik emoties gevoeld die ik nog niet eerder gevoeld had. Deze ervaring heeft me sterker en rijker gemaakt en de relatie met mijn vrouw, kinderen en vrienden versterkt. Regelmatig stilstaan bij je eigen kracht, talenten en energie is meer dan de moeite waard. Waar mijn motto: ik bepaal mijn eigen koers, ik leef in het nu en handel meer vanuit mijn gevoel en intuitie!

Financieel medewerker, man

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik