Cursus ” Luisteren met je ogen “

Het gaat hier vooral om het verkrijgen van kennis van hoe non-verbale communicatie & lichaamstaal werkt. Wat voor signalen geven mensen onbewust af en welke betekenis hoort hierbij. Het is zeker geen trucje en moet zeer zorgvuldig bekeken worden. 

Natuurlijk leer je hierbij kijken naar jouw non-verbale gedrag & lichaamstaal en die van je omgeving. Dit zijn  vaak al grote eye-openers. Heb je wel eens het idee dat het gewoon niet klopt wat iemand je vertelt ? Of dat een collega of persoon uit zijn slof schiet en je het niet zag aan komen ? Of heb je wel eens het idee dat je tegen iemand praat, maar dat je het idee hebt dat de andere niet “aanwezig” is ?

Door deze cursus zijn onder andere deze Non-Verbale signalen & lichaamstaal in deze situaties te begrijpen en inzichtelijk.
Op het moment dat je die signalen al eerder herkent, al voordat het gedrag zelf optreedt, kun je er op anticiperen.

De cursus gaat uit van het gedachtegoed van; Jung & Goodfield: een theoretisch model dat aan non-verbale lichaams signalen en blokkades woorden geeft.

Praktische gegevens

De cursus bestaat uit 3 avonden van 19.30 -21.45 uur, en vinden 1 keer per maand plaats.
Na elke avond heb je een maand de tijd om alles te laten beklijven en vorm te geven. De cursus avond daarop is er alle ruimte om je vragen te stellen.
We werken in een groep van maximaal 6 deelnemers.

Kijk voor de data en locatie bij Agenda

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik