Individuele coaching

Bij de coaching sta jij, met jouw vraag en beleving centraal.

Alles wat een mens beleeft wil gekend worden. Voelen gaat verder dan praten; je verbindt je denken met je gevoel.  Je komt in beweging, in de richting van je authentieke ik, zoals jij in oorsprong bedoeld was. Dat geeft vaak zo veel meer innerlijke rust en levensgeluk!

In je eigen tempo onderzoek en verken je jouw (levens)vraag. Ik luister, vraag door, en stimuleer je om te onderzoeken. Wat speelt er, waar loop je tegenaan, wat houdt je bezig, waarom leef je je leven nog niet is zoals je wilt, wat doet het met je. En we kijken welke gebeurtenissen in je leven spelen hier een rol in spelen.

Vragen, spiegelen en beleven
In de coaching gesprekken reflecteer ik op jouw verhaal en zet ik visualisaties, mindfulness, compassieoefeningen, spel, meditaties en familie-opstellingen in. De compassieoefeningen naar jezelf: zonder oordeel kijken naar wat er is en was, en hoe jij het doet. Zo krijg je inzicht in jezelf en doorbreek je vaste gedachtepatronen. Je kunt zo ook de kracht van al je ervaringen benutten in plaats van ze weg te stoppen, je schrap te zetten of er tegen te vechten.

Letterlijk beter in je vel
Elk gesprek is uniek, maar maakt altijd meer ruimte voor jouw eigenheid. Wat ik daarbij prachtig vind, is dat je daardoor vaak ook letterlijk beter in je vel zit. Een beter doorstroomde huid, stralende ogen, fysiek steviger staan. Personen reageren regelmatig dat het  een positief effect heeft op hun werk, thuis situatie, & vergeet je omgeving niet die hier ook de vruchten van mee kunnen plukken.

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik