Trainingen binnen Nu !k

Nu !k geeft groepstrainingen op maat, bv voor ouders met zieke kinderen. Elke vraag kan zo anders zijn en bekijk ik met zorg.

 Er zijn drie trainingen verspreid over het jaar:  

– Workshop NU IK

– Workshop Inner Travel 

– Cursus; Kijken naar non-verbale communicatie & lichaamstaal

Visie trainingen: spelen, ervaren en verbinden.

In alle trainingen werk ik met feedback in alle zorgvuldigheid en zelfreflectie. Het gaat in alle trainingen niet om therapie maar om persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord.In mijn trainingen maken we gebruik van elkaars kennis ,groepsleden gebruik van elkaar kennis en dat geeft meerwaarde voor ieders proces. Een sterk groepsgebeuren wat juist een meerwaarde geeft. Vanuit een veilige setting & afsprakenIn  alle trainingen werk ik met ervaringsoefeningen. Ik geloof namelijk dat juist een ervaring raakt, binnenkomt en deel van je wordt. Daarom zet ik “spel” in, als een krachtig instrument om je te laten beleven en ervaren. Je verbindt je doen met beleven, je gevoel met je denken.

Ik werk in kleine groepen, zodat ieder zijn eigen kracht intensiever ervaart en die kracht weer een trigger kan zijn voor een ander om een stap te kunnen maken. Iemand kan je 100 keer vertellen dat je iets goed kunt, maar als je het eenmaal zelf hebt ervaren, kun je ernaar leven en bouw je stabiel vertrouwen op in jezelf. Dan hebben we het over Non-verbale communicatie & lichaamstaal

Trainingen op maat

Wil je met een eigen groep aan de slag? Dat kan.
Ik geef regelmatig trainingen op maat, op een locatie die je bij je/jullie past. Het doel van elke training kan verschillen. 

Zo kan de focus liggen op het versterken van de kracht binnen een team; wat straal je uit, kijken naar o.a. lichaamstaal. 

Of er is aandacht en ruimte voor eenzelfde probleem of ervaring, zoals bij ouders van ernstig zieke kinderen. Elke vraag bekijk ik met zorg en geef ik de trainingsvorm die daarbij past.

Met regelmaat worden de NU Ik workshops meerdere keren gevolgd. Deelnemers willen zich persoonlijk blijven ontwikkelen, inspireren. Telkens weer worden de workshops dan verdiept dat zelfde geldt na een Nu Ik traject wordt afgesloten met een NU IK workshop.

 

 

Keep In Touch

KITty

Privacy Verklaring | Algemene Voorwaarden | 2023 All Rights Reserved – Nu Ik